Održana radionica za izradu intervencija u organizaciji LAG-a Marinianis

FOTO: Treća radionica za pripremu izrade Lokalne razvojne strategije
28. veljače 2023.
FOTO: Održana radionica za izradu intervencija u organizaciji LAG-a Marinianis
4. travnja 2023.
FOTO: Treća radionica za pripremu izrade Lokalne razvojne strategije
28. veljače 2023.
FOTO: Održana radionica za izradu intervencija u organizaciji LAG-a Marinianis
4. travnja 2023.

U Posjetiteljsko-interpretacijskom centru “EPIcentar Sequoia Slatina” danas (utorak) se s početkom u 9 sati održala radionica na temu Od ideje do financiranja putem razvojne agencije LAG-a Marinianis.

U prvom dijelu radionice obrađene su teme Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027. i Europski zeleni plan. Predstavljena je vizija razvoja ruralnih područja i upravljanje projektima.

Radionicu je otvorio Bojan Ivanetić koji je već 15 godina u korporativnom sektoru. Šest godina je u upravljačkom tijelu operativnog programa za poljoprivredu, a od 2022. godine u poduzetništvu – priprema i vođenje projekata ruralnog razvoja.

Anđela Cvjetković je predsjednica i menadžer za strateške projekte u LAG-u “Terra Liburna” već 10 godina. Članica je upravnog odbora LEADER mreže Hrvatske, pri kojoj je jedan od osnivača Sekcije za FLAG-ove i koordinator Tematske radne skupine za zelenu i digitalnu tranziciju.

Željko Marić ima 20-godišnje iskustvo kreiranja i vođenja različitih projekata te različitih edukacija i radionica iz područja organizacijskih i menadžerskih znanja i vještina za renomirane tvrtke i institucije na području Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore.

Drugi dio radionice je sadržavao interaktivnu radionicu u konzorcijima (skupinama) gdje su sudionici morali na ideji primijeniti do tada isprezentirane razvojne etape do konkretnog rješenja.

Cilj ove radionice je dobiti nacrte intervencija za novo programsko razdoblje koje će se financirati kroz Lokalnu razvojnu agenciju LAG-a Marinianis.

(Izvor: www.radioslatina.hr)